Selectează o Pagină
Una dintre cele mai aprige probleme ale motociclistelor e faptul ca nu gasesc echipamente moto pentru femei. Abia sunt cateva siteuri care fac comenzi. Dar orice femeie doreste sa probeze echipamentul moto inainte de a-l cumpara. Din fericire, Moto Lady a venit cu ceva informatii de ajutor.

 

Echipament moto SH

Anunturile ce vand echipament moto SH sunt o ocazie buna de a face cateva probe, macar sa stii ce ti-ai putea comanda. Pe OLX sunt anunturi din mai multe orase, majoritatea din Bucuresti.

Echipament moto de dama nou

Pe Google Maps, in toata tara, am gasit putine magazine offline in care poti proba echipamente moto. Unul este Motor Team (in Bucuresti), Kronau Moto (tot in Bucuresti si recomand)  Moto E Motion (in Targu Mures), Moto24 (in Brasov).

Echipament moto de dama din strainatate

Este un site de pe care majoritatea aduc echipamente si le vand in tara. Louis.de ii zice si aici gasesti tot echipamentul moto de dama pe care il au. Alege ce model vrei tu si intra pe pagina sa. Acolo, da click pe „find the right size”.

Se va deschide un pop-up. Mai intai, selecteaza optiunea din lista, apoi poti incepe sa te masori.

Daca niciuna din variantele de mai sus nu te ajuta sa-ti gasesti un echipament moto bun, trimite un email la moto_lady@yahoo.com Nu vand echipament moto, dar voi face tot posibilul sa te ajut.