Selectează o Pagină

Acum cateva seri mi-a fost lene sa ma aranjez. Mi-am prins parul intr-un coc, l-am bagat sub casca, am aruncat niste haine pe mine si am plecat cu motorul la o scurta plimbare. Doar balerinii m-ar fi dat de gol ca sunt fata.

Tocmai ce mi-am indreptat motocicleta la iesirea dintr-un sens giratoriu si ma pregateam sa „decolez” in forta, cand o prostituata s-a intors cu spatele si a inceput sa dea din fund, ca un mic babuin. Vroia sa ma agate. Avea o rochita scurta tare si niste tocuri. La corp arata bine, dar la fata era urata si parul arata de parca se scurta cu fiecare bataie primita.

Nu am apucat sa merg prea mult, ca s-a oprit motorul, din lipsa de benzina. Dau pe rezerva si ma intorc spre benzinarie. Cand ma vede prostituata, iar se intoarce cu spatele, iar da din fund, dar de data asta mai lasciv. Tot nu ma las agatata. La iesirea din benzinarie, fata pune toate armele in joc: se misca, se pipaie, imi arunca o privire seducatoare peste umar…eu ma asigur sa nu ma calce vreo masina. 🙂 A patra oara, cand am venit spre Bacau, deja se facuse schimb de ture: era alta la sosea si asta mica statea la umbra. N-o mai incercat sa ma agate.

Intrebarea mea e: cand mai trec prin zona, sa ma mai „deghizez” in baiat si sa fac misto de ea ca as lua-o, dar n-am bani? Sau s-o las in treaba ei?