Selectează o Pagină

Fie ca esti motociclista sau vrei sa devii una, cartea “Moto Lady” iti va fi de mare ajutor. De ce? Sunt atat de multe motive incat e nevoie de un articol intreg pentru a ti le expune pe toate.

Continut

    1.  Inveti multe lucruri utile. In functie de experienta ta, ai la dispozitie capitolul despre mecanica, cel despre mici trucuri utile si cel despre medicina.
    2. Afli informatii noi. Le gasesti in capitolul despre echipamente. Exceptand situatia in care ai facut parte din echipa de design sau de testare a echipamentelor, acest capitol iti va oferi informatii complet noi.
    3. Iti imbunatatesti cultura generala daca citesti capitolul despre istoria moto feminina. Vei prinde un curaj nebun sa iti realizezi orice vis dupa ce vei afla ce sporturi moto au practicat si cum au calatorit femeile din trecut. Un alt capitol foarte interesant este cel despre campioanele actuale.
    4. Calatoriile vor deveni mai reusite dupa ce citesti capitolul despre trafic. Contine atat sfaturi generale, cat si descrieri ale traficului din diferite orase, inclusiv cel din diaspora. De asemenea, iti recomand capitolul despre retete culinare, unde vei gasi cele mai ingenioase feluri de a-ti pregati pachetele pentru drum.
    5. Eviti situatiile stanjenitoare legate de aspectul fizic. Capitolul despre frumusete iti arata cum sa te aranjezi astfel incat sa nu ajungi la destinatie ciufulita si cu machiajul intins. De asemenea, afli ce e in regula sa porti si ce nu, in functie de motocicleta. Scopul este sa nu arati mai mult decat vrei si nici sa nu-ti strici pantofii preferati pentru ca ai vrut sa conduci cu tocuri.

Din culise

Cartea este foarte bine documentata. Pentru a o scrie, am folosit anii de experienta pe motocicleta, anii de studiu al ingineriei medicale, o calatorie Romania-Grecia, de una singura, cu motocicleta si studii stiintifice.

O poti avea pentru ca:

E usor de comandat. Completeaza formularul de aici si cartea va sosi in 3-5 zile lucratoare.

Ce alte motive mai sunt necesare?