Selectează o Pagină

De cand sunt motociclista si pana in prezent am avut o singura geaca moto Cycle Spirit, cumparata de la Kronau Moto. Prin urmare, asta e singura geaca la care pot face review.  Nu ma plateste nimeni, dar vreau ca fiecare cititoare sa fie multumita, inclusiv cea care m-a criticat ca nu prezint echipamente de dama, ci doar haine.

Care au fost criteriile cand mi-am ales geaca moto Cycle Spirit?

In primul rand, vroiam sa merg cu motocicleta tot anul, asa ca am cautat una cu mesada.  In al doilea rand, am vrut sa fie noua.  In al treilea rand, vroiam ceva mai ieftin ca, cel putin pe chopper (micut), nu vad rostul unui echipament scump. In al patrulea rand, vroiam ca geaca sa fie facuta din material textil.

Asteptarile au corespuns destul de bine cu realitatea, in sensul ca:

  • Se simte diferenta cand  dau jos mesada, dar nu e atat de calduroasa geaca incat sa pot merge la temperaturi mai scazute decat mergeam cu o geaca de strada.
  • Noua am vrut, noua am primit. Fara tepe si alte abureli.
  • Nu mai tin minte pretul exact, dar cred ca m-a costat maxim 500 de lei, ca am prins-o la reducere.
  • In 3 ani, doar fermoarul face mofturi (cand sta inchis, cand se deschide singur), deci nu-mi pare rau ca am dat putini bani pe ea.
  • In accident  n-am testat-o, deci nu stiu cat sunt de bune protectiile.
  • Totusi, nu as fi cumparat-o daca as fi avut vitezana. Nu-mi prezinta chiar atat de multa incredere.

Cum sunt cei de la Kronau Moto?

Am auzit de ei pentru ca mi i-a recomandat cineva pe forum. Am comandat geaca de pe siteul lor si, nu mai stiu ce-am facut, dar am nimerit masura. Apoi, cand a ajuns coletul acasa, curierul mi-a spus o suma mai mare decat stiam ca trebuie sa platesc. Nu mai tin minte daca banii aia erau pentru pachet sau transport. In orice caz, am luat legatura cu cei de la Kronau si s-au oferit sa-mi returneze banii dati in plus.

Nu am mai insistat pentru ca mi-am dat seama ca vina era a curierului si nu avea rost sa plateasca altii pentru el. In prezent imi comand consumabile de la ei, tocmai pentru ca am incredere.

In concluzie, daca mergeti incetisor si nu vreti geaca de piele, va recomand una ca a mea. Daca nu, cautati voi alta. 🙂

Semnat,

semnatura