Selectează o Pagină

Mare parte dintre motocicliste prefera Honda CBR 600 f4i in materie de vitezane, conform unui sondaj efectuat pe motociclism. ro si prezentat intr-un articol de-al nostru. De ce? Motivele dar si alte detalii semnificative aflati din acest articol. 

Cui ii este destinata Honda CBR 600 f4i?

Parerile sunt impartite atunci cand vine vorba despre cine ar trebui sa o achizitioneze. Astfel, Beatrice  crede ca „se potriveste oricui isi doreste o vitezana pe care sa o foloseasca cu preponderenta in oras.” Pe de alta parte, Kristake apreciaza ca „este foarte ok pentru cineva care doreste un motor sport, nu super-sport deoarece are pozitia in sa mult mai comoda decat CBR 600RR  sau R6, sa zicem. As recomanda CBR 600 F4i celor care nu doresc ceva super sport, cuiva care vrea sa faca si drumuri mai lungi, nu doar forja sau circuit”.

Aspect si performante

„Are un profil mai agresiv care se potriveste cu performantele imbunatatite (…) Farurile sunt echipate cu „dual multi-reflector”, acoperite cu lentile de plexiglass. Din pacate, nu am avut ocazia de a le testa eficienta”, scrie intr-un drive-test al motocicletei Honda CBR 600 f4i publicat pe site-ul mcnews.com.au

Chiar daca celor care au publicat test drive-ul le-au placut farurile si aspectul, fetele au fost impresionate de alte calitati. „Imi place manevrabilitatea, faptul ca este usoara si ca o simt ca mi se potriveste perfect. Ca pot sa fac ce vreau cu ea.” ne-a declarat Beatrice, o motociclista.

Pe de alta parte, baietii au fost atenti la alte detalii. „Ciclistica este exelenta, nu am nimic sa-i reprosez, fiabilitate la fel, era din 2001 a mea si nu am avut absolut nici o problema tehnica”, ne-a declarat Kristake, un posesor de Honda CBR 600 f4i. „Sunt super multumit de ea, trage de iti usuca gura. Probleme mecanice nu am prea avut decat intinzatorul de la lantul de distributie care facea un zgomot ciudat(cica e o problema clasica la modelul asta),dar l-am schimbat si am rezolvat problema!”, a afirmat Misterio, un alt posesor al variantei f4i .

Voua ce va place (sau nu) la aceasta motocicleta? Ce aspecte v-au impresionat?

sursa datelor tehnice