Selectează o Pagină

Pentru cine a ramas un pic in urma cu vestile, pe 21 iulie, in Bucuresti, s-a iesit la cafea cu Moto Lady (adica eu, Andreea Iovita). M-am vazut cu oricine a dorit sa ma cunoasca. Desi mi-am facut griji ca se va plictisi lumea, atmosfera a fost foarte vesela si cafeaua s-a lungit cu mult peste program.

Cum a fost la o cafea cu Moto Lady?

Mai jos e poza cu mine, Ana Maria si Silvana. Noi 3 am stat de la inceput pana la sfarsit si am ras pe rupte. Ne-am vazut pe terasa, in ideea ca o fuma careva dintre noi. La putin timp, ni s-a alaturat si o ploaie zdravana, de eram toate nefumatoare si ascunse intr-un ungher de pub. Tot cam pe atunci a aparut si un baiat. Nici acum nu stie nimeni cine e acel baiat. S-a asezat cu tot cu bere la masa noastra, a intrerupt o discutie palpitanta si a inceput brusc sa-i dea sfaturi Anei Maria. Barem ne-a facut si noua o poza. A plecat destul de repejor, s-a oprit ploaia si ne-am intors afara.

la cafea cu Moto Lady

Ploaia ne cauta pe afara si noi radeam inauntru

Am inceput iar: rasete, glume, la un moment dat am descoperit chiar si un panou ce ne zicea sa nu facem galagie. 😀 Dar era in engleza, asa ca l-am citit, am luat la cunostinta si am continuat cu rasetele. La scurt timp dupa, a aparut un cuplu la masa noastra. Fetele au continuat rasetele, eu discutam cu baiatul despre carburatorul meu, ca am incercat cateva zile sa-l repar si tot nu porneste motocicleta.

In total am fost 6 persoane, cu tot cu mine si cafeaua inceputa la 6 s-a terminat dupa 10.

Se va mai iesi la o cafea cu Moto Lady?

Sigur ca da. Pentru putina organizare, as sugera sa lasi un comentariu cu orasul in care vrei sa ne vedem. Cand am drum pe acolo, iti trimit un email si ne intalnim.

Mai sunt carti pe stoc?

Mai sunt cateva, dar nu prea multe. Poti comanda de aici.

PS: Daca vreodata nu-ti porneste motocicleta si trebuie sa iei trenul, nu fii trista. S-ar putea ca si in tren sa ploua. Mi s-a intamplat mie.