Selectează o Pagină

Unde tii motocicleta iarna? Ti-ai dorit mereu s-o protejezi cat mai mult, dar nu ai un garaj unde s-o tii? In articolul urmator poti afla totul despre inchirierea unui garaj pe timp de iarna, solutia la aceasta problema.

Ce conditii se ofera?

Contra sumei de 100 de lei/luna, se ofera un spatiu caldut si sigur pentru motocicleta ta. De asemenea, gratuit, „chiriasa” va fi spalata, lustruita, data cu polish, lantul va fi spalat, uns si intins iar bateria va fi reincarcata saptamanal, conform unui anunt.

Desi preturile raman la fel oriunde, pachetele de servicii pot varia. Astfel, in urma cu cativa ani, o scoala moto din Bucuresti oferea asigurare pentru motociclete in caz de furt, avarii, incendii sau distrugere, monitorizare video dar si monitorizarea locatiei de catre o firma de paza.

Ce sa faci cu motocicleta iarna?

Conform spuselor lui Adinel, un mecanic moto profesionist din Bacau, motocicleta nu este pur si simplu abandonata in garaj odata cu sosirea frigului, ci este supusa unor anumite operatiuni:

  • Bateria este data jos si dusa in casa, dar nu langa o sursa de caldura. De asemenea, ea trebuie descarcata si incarcata aproximativ de doua ori pe timp de iarna
  • Partile cromate se conserva cu o solutie special creata in acest scop
  • Se schimba uleiul cu unul ieftin, urmand ca la primavara sa fie schimbat iar
  • Se verifica antigelul

Tu ti-ai pus deja motocicleta la iernat sau vremea inca mai e buna pentru plimbari? Daca a venit timpul iernatului, unde o adapostesti de frigul care o sa urmeze?