Selectează o Pagină

Motocicleta potrivita inaltimii tale

Te-ai gandit vreodata ce motocicleta se potriveste unei persoane scunde? Daca o motocicleta are inaltimea seii de 800 mm, vei putea ajunge cu talpa jos? De multe ori apare intrebarea „sunt scunda, ce motocicleta sa-mi iau?”. Pe pagina de Facebook, am creat un post in care am rugat motociclistele sa spuna ce motor au si cat de bine ajung cu talpa jos. Il poti completa aici. Deja a fost lume care a postat, asa ca mai jos e un tabel aranjat in functie de inaltimea pilotului. Sper sa te ajute sa gasesti motocicleta potrivita.  (mai mult…)

O zi pe circuit doar pentru motocicliste

O zi pe circuit doar pentru motocicliste

Inca se studiaza problema, deci ziua nu este decisa. Dar, daca sunt suficiente doritoare, va fi o zi rezervata doar pentru femei motocicliste, pe circuitul Motorpark de la Adancata (e undeva intre Bucuresti si Ploiesti). Petrovici Adrian Liviu, impreuna cu patronul circuitului vor sa faca o zi de track doar pentru femeile motocicliste. Adrian va fi cel care le va indruma si accesul pe circuit e gratis in ziua cu pricina.

Cine este Petrovici Adrian Liviu?

Este un campion la motociclism viteza ce ofera si cursuri particulare cu piloti. El a venit cu ideea de a aduce femei pe circuit. Toata motociclistele sunt binevenite, indiferent ce motocicleta au sau daca au mai fost pe circuit inainte. Eu am fost cu chopperul pe circuitul de la Selena, din Bacau si mi-a placut. Iti recomand din suflet sa mergi, macar ca sa cunosti alte motocicliste. Sunt faine iesirile cu fetele. Inchipuie-ti ce faine sunt iesirile cu fetele motocicliste 😉

motocicliste

Cunosti motocicliste doritoare?

Daca te bate gandul sa te apuci de sportul acesta, acum e sansa ta! Ia legatura cu Adrian si anunta-l ca vrei sa participi. Sa nu te simti intimidata: deja avem cateva motocicliste campioane la noi in tara: Cristina Udrescu, Anca Firan, Daria Ganescu si Cosmina Crisan spre exemplu. Daca ele pot sa invinga barbati pe circuit, categoric poti si tu sa te distrezi o zi 🙂 Daca stii si alte femei doritoare, arata-le articolul acesta.

PS: Cel mai probabil evenimentul va fi in timpul saptamanii. Asa ca pregateste-te psihic sa iti iei o zi liber de la munca.

 

Honda Shadow 125 si review-ul sau

Honda Shadow 125 si review-ul sau

Am motocicleta Honda Shadow 125 de atatia ani si nu i-am facut si eu un review. Am cumparat motocicleta asta la 16 ani, cand aveam doar A1. Am vrut ceva fiabil, de 125 cmc, care NU se ridica pe o roata. Asta era cea mai mare groaza a mea, sa nu ma pomenesc pe-o roata. Atentie! Daca esti in cautarea unui articol scris cu aroganta, plini de termeni tehnici si menit sa vanda, cauta pe alte siteuri. Review-ul asta e foarte practic, scris cu rolul de a informa cititorii, nu de a-i motiva sa foloseasca Google. (mai mult…)

Cum sa alegi prima motocicleta

Cum sa alegi prima motocicleta

E usor sa alegi o motocicleta atunci cand deja ai experienta in domeniu. Stii ce te-a deranjat la fostele motociclete, poate ai incercat ceva de la prieteni si ai idee ce anume iti doresti. Cand e vorba de prima motocicleta, poti doar intreba prin jur, dar asta nu inseamna ca ai sa intelegi tot ce ti se zice. Vei intalni termeni tehnici, oameni cu motoare de vanzare, mistocari, tepari si oameni cu intentii curate. Prin urmare, iti recomand urmatorii pasi: (mai mult…)