Selectează o Pagină

Brain teaser pentru motocicliste

E frig, acusa vine iarna, hai sa incercam un brain teaser pentru motocicliste.

Imagineaza-ti un club de motocicliste care are 50 de membre, fiecare cu motocicleta ei. Rezervorul fiecarei motociclete ofera o autonomie de 100 de km. Care e distanta maxima pe care o singura motociclista o poate parcurge?

(mai mult…)

Se cauta membre pentru un club moto feminin!

Se cauta membre pentru un club moto feminin!

Silvana doreste sa creeze un nou club moto feminin. Numele exista deja, restul nu. De aceea, cauta femei care sa indeplineasca urmatoarele criterii:

 • sa locuiasca in Bucuresti sau imprejurimi
 • sa se implice fizic si material in crearea clubului (sa se poata deplasa la sedinte si intruniri si sa poata contribui material)
 • sa nu faca deja parte din alte cluburi
 • sa fie serioase

Poti alege sa fii secretara, IT, captain road sau trezorier.  Orice ai alege, postul e batut in cuie pentru un an de zile. Dupa acel an, prin vot, poti schimba postul sau poti iesi de tot de pe post. Pentru inceput, va fi munca voluntara. Dar odata ce vor fi mai multi membri simpli, membrii fondatori vor primi salarii.

club moto feminin

Persoana din stanga e Silvana

Marele avantaj este ca vei primi sustinere:

 • fizica
 • materiala
 • morala
 • mecanica, pentru motocicleta
 • motociclete mai ieftine si mai bune
 • scoala moto cu taxe reduse
 • cursuri de pilotaj mai bune
 • suport fizic sau legal
 • discount pentru cartea Moto Lady

Mai pe scurt, este nevoie de tine pentru a te implica trup si suflet in crearea unui club moto feminin. La schimb, vei primi toata sustinerea din lume. Ai ramas cu motocicleta in drum? Te ajuta clubul. Vrei sa schimbi motocicleta? Gasesti in club ceva mai ieftin. Esti in pericol? Te salveaza clubul. Vrei sa mergi la drum cu un grup? Sa fii mai in siguranta pe strazi? Mergi cu clubul. La urma urmei, 10 motociclete sunt mai greu de ignorat decat o motocicleta.

Deja sunt 3 femei, mai trebuie inca 3 membre. Pentru a te inscrie si pentru mai multe detalii, te rog s-o contactezi pe Silvana.

 

Ai noutati pentru comunitate?

Ai un echipament de vanzare? Iti vinzi motocicleta? Vrei sa cumperi motocicleta? Ai un eveniment de anuntat? O drumetie de povestit? Orice anunt ai avea pentru femeile motocicliste, acum il poti publica pe Moto Lady. Trebuie doar sa completezi formularul de mai jos. Bonus, postul tau va fi promovat pe pagina noastra de Facebook!

Pretul
Vă rugăm să completați câmpurile obligatorii.
Vă rugăm să selectați imaginile dvs. de încărcat.

Motocicleta potrivita inaltimii tale

Te-ai gandit vreodata ce motocicleta se potriveste unei persoane scunde? Daca o motocicleta are inaltimea seii de 800 mm, vei putea ajunge cu talpa jos? De multe ori apare intrebarea „sunt scunda, ce motocicleta sa-mi iau?”. Pe pagina de Facebook, am creat un post in care am rugat motociclistele sa spuna ce motor au si cat de bine ajung cu talpa jos. Il poti completa aici. Deja a fost lume care a postat, asa ca mai jos e un tabel aranjat in functie de inaltimea pilotului. Sper sa te ajute sa gasesti motocicleta potrivita.  (mai mult…)

O zi pe circuit doar pentru motocicliste

O zi pe circuit doar pentru motocicliste

Inca se studiaza problema, deci ziua nu este decisa. Dar, daca sunt suficiente doritoare, va fi o zi rezervata doar pentru femei motocicliste, pe circuitul Motorpark de la Adancata (e undeva intre Bucuresti si Ploiesti). Petrovici Adrian Liviu, impreuna cu patronul circuitului vor sa faca o zi de track doar pentru femeile motocicliste. Adrian va fi cel care le va indruma si accesul pe circuit e gratis in ziua cu pricina.

Cine este Petrovici Adrian Liviu?

Este un campion la motociclism viteza ce ofera si cursuri particulare cu piloti. El a venit cu ideea de a aduce femei pe circuit. Toata motociclistele sunt binevenite, indiferent ce motocicleta au sau daca au mai fost pe circuit inainte. Eu am fost cu chopperul pe circuitul de la Selena, din Bacau si mi-a placut. Iti recomand din suflet sa mergi, macar ca sa cunosti alte motocicliste. Sunt faine iesirile cu fetele. Inchipuie-ti ce faine sunt iesirile cu fetele motocicliste 😉

motocicliste

Cunosti motocicliste doritoare?

Daca te bate gandul sa te apuci de sportul acesta, acum e sansa ta! Ia legatura cu Adrian si anunta-l ca vrei sa participi. Sa nu te simti intimidata: deja avem cateva motocicliste campioane la noi in tara: Cristina Udrescu, Anca Firan, Daria Ganescu si Cosmina Crisan spre exemplu. Daca ele pot sa invinga barbati pe circuit, categoric poti si tu sa te distrezi o zi 🙂 Daca stii si alte femei doritoare, arata-le articolul acesta.

PS: Cel mai probabil evenimentul va fi in timpul saptamanii. Asa ca pregateste-te psihic sa iti iei o zi liber de la munca.

 

Honda Shadow 125 si review-ul sau

Honda Shadow 125 si review-ul sau

Am motocicleta Honda Shadow 125 de atatia ani si nu i-am facut si eu un review. Am cumparat motocicleta asta la 16 ani, cand aveam doar A1. Am vrut ceva fiabil, de 125 cmc, care NU se ridica pe o roata. Asta era cea mai mare groaza a mea, sa nu ma pomenesc pe-o roata. Atentie! Daca esti in cautarea unui articol scris cu aroganta, plini de termeni tehnici si menit sa vanda, cauta pe alte siteuri. Review-ul asta e foarte practic, scris cu rolul de a informa cititorii, nu de a-i motiva sa foloseasca Google. (mai mult…)